InterFlow

InterFlow

Ontdek ons alternatief: de InterFlow

De mens is gemaakt om ’s nachts te bewegen. Dat is een gegeven. Je mag ’s nachts nóóit in je bewegingsvrijheid belemmerd worden. Wie lang achtereen in dezelfde houding ligt, ontwikkelt klachten. Ook de hardheidsgraden in matrassen en vastliggende bedbodems veroorzaken klachten. Een ‘gewoon’ bed duwt het lichaam in een onbeweeglijke toestand. Dit heeft onwenselijke gevolgen voor je gezondheid.

Ons slaapsysteem daarentegen dwingt je niet in één vaste houding. Ons systeem is dus fundamenteel anders dan een traditioneel bed. Daarom ontwikkelden wij ons dynamisch slaapsysteem in twee varianten. Maak dus kennis met onze zelfregulerende lattenbodems. Ze bewegen met je mee. Zo geven we je dus de ruimte om klachtenvrij én uitgerust te ontwaken.

“Een bodem die net wat steviger aanvoelt. De InterFlow.”

De InterFlow uitgelegd

Onze FlowSleeping slaapsystemen zijn gebaseerd op een slim raamwerk. Daarin zijn parallel aan de lange binnenzijden banden gemonteerd, die over steunpunten rollen. Elke zijde kent drie bevestigde banden die afzonderlijk van elkaar instelbaar zijn. Ze ondersteunen de schouders, het bekken, respectievelijk de benen. Bij de InterFlow rust op deze banden een vrij bewegende bodem met latten bestaande uit negen elementen.

Ons slaapsysteem is zelfregulerend in z’n ondersteuning en past zich daarom automatisch aan elke houding aan. Om persoonlijk slaapcomfort te bieden wordt de bodem enkel ingesteld op de mate van beweeglijkheid. Dit is noodzakelijk voor zowel de aanpassing als de ondersteuning van de lichaamsvorm. Zo kun je ongemerkt van houding veranderen en slaap je zonder druk, deining of geforceerde ondersteuning.

Basic
Handmatig verstelbaar
Elektrisch verstelbaar

Kwestie van gevoel

Sommige mensen willen optimale ondersteuning met een bodem die net wat stugger aanvoelt. Daarom ontwikkelden wij speciaal voor hen de InterFlow.
Deze variant bodem beschikt bovenin over 46 verende beuken latten en onderin over 9 verbindingslatten. Alle latten zijn gelaagd opgebouwd. De bodem zweeft op dezelfde manier in de frames als de bodem van zijn populaire zusje, met dien verstande dat de elementen gekoppeld zijn. Ze bewegen dus niet onafhankelijk van elkaar. De bodem reageert daardoor bewust trager in zijn aanpassing en voelt dus steviger aan. Kortom, een kwestie van gevoel dus.